Blog

Proost! met Bubble Over

Als echte Guus Meeuwis fan, hoor ik nu gelijk het lied Proosten in mijn hoofd 😊 Ik wilde weer een keer een verjaardagskaart maken voor mannen en een techniekje uit de catalogus uitproberen. Ik vind het altijd best lastig om een mannen kaart te maken omdat de kleuren ver van mij afstaan, ik ben van binnen nog een steeds een pink girl. Maar soms komt door ‘out of the box’ denken een heel gaaf resultaat naar boven.

De achtergrond voor deze kaart heb ik zelf gemaakt. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen omdat je elke keer weer een ander resultaat krijgt. De cirkels heb ik in twee kleuren gestempeld waarbij sommige cirkels elkaar overlappen. De flesjes zijn gestempeld en daarna uitgesneden met de Big Shot. Ik wilde al een tijdje iets met deze stempelset doen maar ik kon maar geen idee bedenken. De tekst heb ik met een van mijn favoriete alfabet stempels gestempeld. Ik vind de letter zo leuk en stoer! Daarnaast heb ik toch weer een van mijn favoriete framelits gebruikt, namelijk de Stitched framelits, dat geeft het rondje net een subtiel accent door het ‘gestikte’ randje.

Gebruikte materialen:
Inkt: Call Me Clover, Blueberry Bushel
Papier: Night of Navy, Whisper White
Stempels: Bubble over, Labeler Alphabet
Overig: Bottles & Bubbles framelits, Stitched framelits, ¾ inch pons, paper snips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *