Kom bij mijn team

Ben je enthousiast geworden van het hobbyen? Is Stampin’ Up het helemaal voor jou? Heb je de nieuwe catalogus al uitgelezen op de eerste dag dat hij uit is? Vind je het leuk om je passie te delen met anderen? En wil je hier ook nog geld verdienen? Op tijden die voor jou uitkomen?

Dan is het misschien iets voor jou om ook onafhankelijke Stampin’ Up Demonstratrice te worden!

Starterspakket

Als je je aanmeld bij mijn team dan krijg je het starterspakket. Dit starterspakket mag je naar je eigen wens samenstellen met producten uit de catalogus. Je kiest voor € 175 aan producten uit en betaald hiervoor slechts € 129! Daarnaast krijg je allerlei zakelijke spullen zoals bestelformulieren gratis t.w.v. € 60. Met deze spullen kun je aan de slag.

 

Maar dan begint het pas!

Als je bent aangemeld als demonstratrice ontvang je bij elke bestelling standaard 20% korting. Bestellen gaat heel eenvoudig via het online bestelsysteem. Je kunt zelfs 25% korting krijgen als je ‘promoveert’ naar het volgende level.

Via het geven van workshops of via internet kun je nu zelf geld verdienen met Stampin’ Up. Is dat je allemaal teveel? Geen probleem. Je kan ook alleen voor jezelf producten bestellen. Of je het nu gebruikt als hobby of carrière, alles is mogelijk.

Daarnaast is de enige verplichting die je hebt, jouw kwartaalomzet aan verkopen halen. Als je instapt krijg je zelfs het kwartaal na je instap er extra bij om jouw eerste omzet te halen! Stap je in januari in, heb je dus tot eind juni! Stap je in maart in, heb je ook tot eind juni. Mocht dat niet lukken, dan wordt je automatisch uitgeschreven. Je mag de aangeschafte producten houden.

 

Voordelen

De voordelen op een rijtje:
  • Je krijgt voor meer dan € 200 aan spullen voor slechts € 129.
  • Er is geen risico; wil je niet meer verder als demonstratrice of lukt het je niet om het kwartaalbedrag te halen, dan kun je kosteloos (automatisch) stoppen. Hiervoor worden er géén extra kosten in rekening gebracht en je mag alle ontvangen producten gewoon houden.
  • Je hoeft geen voorraden aan te houden want alle bestelling gaan via het beveiligde bestelsysteem van Stampin’ Up.
  • 20% korting op alle bestellingen of 25% korting bij promotie naar Bronze Elite.
  • Je wordt door Stampin’ Up als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe producten en acties.
  • Mogelijkheid tot deelname aan lokale en internationale Stampin’ Up bijeenkomsten waarbij je andere demonstratrices ontmoet, als eerste de nieuwe catalogussen ontvangt en leuke goodies en prijzen ontvangt.
  • Je deelt zelf je tijd in, jij bepaalt wanneer je hoe lang met Stampin’ Up bezig wilt zijn.

 

Stamping2gether

Word je lid van mijn team dan sta je niet alleen! Ik zal je helpen met de vragen die je hebt. Tevens zijn er team bijeenkomsten waar allerlei tips worden uitgewisseld maar ook gewoon lekker geknutseld wordt.

Wil je meer informatie? Heb je nog vragen of wil je je meteen aanmelden?