Blog

It’s a beautiful day


Op het moment dat ik dit bericht schrijf, giet het met bakken uit de hemel maar ik hoop dat deze tropische kaarten het toch weer een prachtige dag maken. Afgelopen maart ben ik weer naar een weekend in Jever geweest om drie dagen lang met Duitse en Nederlandse Stampin’ Up collega’s lekker te stempelen en bij te kletsen. Tijdens dit weekend werd het idee geboren om in plaats van een bloghop een instagram hop te doen. Afgelopen zaterdag was het weer tijd en het thema was zomer. Ik heb gekozen om twee kaarten te maken in tropische kleuren.

Voor deze kaarten heb ik gebruikt gemaakt van de embossing folder ‘Petal Burst’. Ik vind het zo leuk dat je heel simpel een hele gave achtergrond maakt door het gebruik van een embossingfolder. De blaadjes heb ik gestempeld. De bloemen zijn eerst gestempeld en daarna met de bijpassende pons uitgeponst. De tekst heb ik met zwarte inkt gestempeld en daarna heb ik doorzichtig embossingpoeder en de heat tool gebruikt zodat de tekst echt er uit springt.

Gebruikte materialen:

Inkt: Lovely Lipstick, Crushed Curry, Call Me Clover, Basic Black

Papier: Lovely Lipstick, Crushed Curry, Whisper White, Basic Black

Stempels: Pop of Petals

Overig: Four-Petal Flower pons, clear embossing poeder en heattool

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *