Workshops

 

Bij Stamping2gether kun je diverse workshops volgen op de Groote Wielen in Rosmalen. Bij deze workshops ga je creatief aan de slag met papier en stempels. Naast een workshop is het ook mogelijk om een Stampin’ Up party bij je thuis te houden. Kijk hier voor meer informatie.

STAMPIN’ UP! WORKSHOP

Een Stampin’ Up! workshop duurt ca. 2,5 á 3 uur en is in te plannen op maandag overdag, op weekdagen in de avond en in het weekend. Er zijn verschillende workshops mogelijk.

  1. Thema – Bij een thema-workshop worden er kaarten gemaakt met een bepaald thema (verjaardag, trouwen, kerst). Er zullen tijdens de avond enkele voorbeelden klaar liggen welke je gaat maken.
  2. Techniek – Tijdens een techniek-workshop gaan we aan de slag met een bepaalde (stempel)techniek. Met deze techniek maken we enkele kaarten en krijg je uitgebreide uitleg.
  3. Kaartenbuffet – Tijdens een kaartenbuffet kun je tijdens de workshop zelf beslissen wat je gaat maken. Je kan zelfstandig kaarten maken, voorbeeldkaarten namaken of uitleg vragen over een nieuwe techniek.

Tijdens de workshops krijg je uiteraard koffie/thee en wat lekkers en is er de mogelijkheid om de Stampin’ Up! catalogus te bekijken. De kosten voor een workshop bedragen € 15,00 per persoon.

NIEUW: “Betaal wat je wilt” workshop

Stamping2gether viert haar 5 jarig bestaan! Daarom hebben we in de maand november een leuke actie: “Betaal wat je wilt” worskhops. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om leuke kaarten te maken en aan het einde mag je zelf bepalen hoeveel je er voor betaalt! Dit is een unieke kans om kennis te maken met deze creatieve hobby!

Deze workshop is geschikt voor zowel de beginners als gevorderden.

Workshopdata
18 november (10.30 – 13.00 uur)
19 november (14.00 – 16.30 uur)
24 november (14.00 – 16.30 uur)
25 november (10.30 – 13.00 uur)
26 november (14.00 – 16.30 uur)

Schrijf je snel in via stamping2gether@gmail.com want VOL=VOL!

Wil je een op een andere datum of tijd deze (of een andere) workshop volgen? Neem dan even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

Wil je een workshop volgen, neem dan contact met me op: stamping2gether@gmail.com