Nieuws

Open mind, open heart


Dat was het thema van de trainingsdag die ik gisteren, samen met ongeveer 90 andere dames, heb gevolgd. Een super inspirerende dag geleid door Michelle Last uit Engeland en Jenni Pauli uit Duitsland. Wat zijn dat twee schatten van dames. Ik werd bij binnenkomst gelijk heel hartelijk begroet en omdat ik het in mijn eentje toch best een beetje spannend vond, hielp dat enorm. Het was erg verfrissend om te horen en te zien dat ik niet alleen sta in de zaken waar ik tegen aan loop of waar ik onzeker over ben. We hebben een hele leuke oefening met ballonnen gedaan waarbij je op je ballon schrijft waar je tegen aan loopt, vervolgens gooide iedereen haar ballon in de kring en mochten we de ballonnen kapot gaan maken (erg lawaaierig maar leuk om te doen!).

Gedurende de dag kregen we een hoop tips vanuit Michelle en Jenni maar vooral ook van alle Nederlandse dames. Het thema stond daar ook bij centraal, je moet echt een open mind en een open heart hebben en je daar bewust van blijven. Tussen de business talks door hebben we twee make-and-takes gedaan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze nog niet gemaakt heb maar dat maakte voor mij weer een mooi doel om te kunnen stellen. We kregen uitleg over SMART doelen stellen, dus mijn doel is om vóór 30 september 2018 de twee make-and-take projecten te maken en te showen op mijn blog.


We sloten de dag af met een loterij en ik won gewoon twee keer! Wat een geluksvogel ben ik toch! Je mocht zelf uit alle beschikbare prijzen je prijs kiezen (ik kreeg er bijna keuzestress van) maar ik heb gekozen voor alle nieuwe kleuren Stampin’ Write markers en een Nederlandse stempelset, want je kunt natuurlijk nooit genoeg kleurmaterialen of stempels hebben! Ik kijk terug op een hele inspirerende dag waarbij ik toch wel een beetje uit mijn comfort zone ben gestapt door daar alleen naar toe te gaan. Gelukkig werd ik heel vriendelijk opgenomen in de groep waar ik aan tafel zat. Tijdens de lunch kwam Jenni mij gezelschap houden en heb ik gezellig met haar gekletst en ik hield er ook nog eens twee prachtige prijzen aan over! Wat een heerlijke invulling van de zondag!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *