Nieuws

Heb jij Stamping2gether al gespot in Rosmalen Bruist?

Deze maand staat er een leuk interview met mij in het magazine Rosmalen Bruist, in het katern Bruisende Zaken. Blader snel naar pagina 47 of kijk hier. In Rosmalen Bruist stel ik Stamping2gether aan je voor en zal ik de komende maanden adverteren.

Houd deze site in de gaten voor workshopdata en voorbeelden, het is uiteraard ook mogelijk om in overleg met mij op een andere datum een workshop te komen volgen. Wil je samen met enkele vriendinnen een gezellige knutselavond bij je thuis? Dat is ook mogelijk tijdens een party.

En uiteraard kun je bij mij ook terecht voor het bestellen van al je creatieve benodigdheden zoals stempels, inkt, papier en nog veel meer!

Nieuwsgierig geworden naar Stamping2gether?
Tijdens de Gooische Vrouwenbingo in Windkracht5 wijkcentrum op 5 oktober 2018 sponsor ik een van de prijzen namelijk een gratis workshop voor 2 personen. En daarnaast vind je mij ook tijdens de kerst fair in Windkracht5 wijkcentrum op 9 december 2018.


Ik vertel je graag meer tijdens een van deze evenementen of tijdens een workshop/party.

CONTACT

Voor meer informatie neem contact met me op: stamping2gether@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *