Nieuws

Keep calm and go to Florida

Morgen is het dan eindelijk zover! Ik vlieg naar Orlando, Florida voor een heerlijke “werk”vakantie waarin ik niet alleen naar Disney World ga, maar deze vakantie draait natuurlijk om het bijwonen van het OnStage evenement van Stampin’ Up! van 8 tot en met 10 november! Tijdens dit evenement komen we met 10.000 demonstrators van over de hele wereld bijeen. We krijgen dan de nieuwe Sale-A-Bration en Voorjaarscatalogus, de nieuwe producten worden gedemonstreerd en we mogen zelf ook aan de slag. We krijgen tijdens dit soort evenementen altijd leuke gratis Stampin’ Up! producten en ik mag helpen deze uit te delen. Hier kijk ik al een hele lange tijd naar uit en dat deze vakantie dan ook nog een bezoek aan het Magic Kingdom en het Epcot park van Disney World omvat maakt dat dit helemaal een dream come true is!

Ik zal deze week via Facebook en Instagram mijn belevenissen delen en als ik weer thuis ben maak ik natuurlijk een reisverslag voor hier op de website! De komende week ben ik dus wat lastiger bereikbaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *