Blog

Hieperdepiep 5 jaar Stamping2gether!

Gisteren was het precies 5 jaar geleden dat ik mij heb ingeschreven als Stampin’ Up demonstratrice en dit heuglijke feit wilde ik natuurlijk wel vieren! Met een aantal van de dames die door de jaren heen bij mij workshops hebben gevolgd of de producten van Stampin’ Up hebben besteld ben ik lekker gaan high tea-en bij De Blauwe Sluis in Gewande.

Om de dames te bedanken voor het mede mogelijk maken dat ik al vijf jaar lang mijn hobby kan uitoefenen had ik een kaart gemaakt met het prachtige Share What You Love DSP.  Door de dames ben ik trouwens ook goed verwend met cadeautjes en prachtige zelfgemaakte kaarten. We hebben met z’n vieren heerlijk gesmikkeld van de sandwiches, scones en andere lekkernijen.

Wil jij de volgende keer ook mee? Kom dan een workshop volgen of plaats een bestelling bij mij. Op naar het volgende feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *