Blog

Echte post is zoveel leuker!

Ik vind het altijd erg leuk om voor vrienden en familie zelf verjaardagskaarten te maken. Ik vind het zelf ook altijd erg leuk als ik een (verjaardags)kaart krijg. Echte post ontvangen is gewoon superleuk! Als ik een verjaardagskaart maak dan probeer ik deze altijd speciaal voor de jarige te maken. Soms kies ik voor een bepaald thema of kleurcombinatie en in dit geval maakte ik de kaart echt persoonlijk.

Voor deze kaart heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van het supergave Lined Alphabet met bijpassende dies. Met dit alfabet kun je je kaarten heel makkelijk heel persoonlijk maken. De achtergrond van de kaart heb ik gemaakt door eerst de achtergrond met de Big Shot te embossingen en daarna met inkt en de aquapainter een watercolor achtergrond te maken. Ook voor deze kaart maakte ik weer gebruik van de superfijne stitched framelits. Deze leuken elk project op!

Gebruikte materialen:
Inkt: Crumb Cake en Tuxedo Black Memento inkt en Rich Razzleberry blends
Papier: Watercolor paper, Crushed Curry en Coastal Cabana
Stempels: Lined Alphabet en Love What You Do
Overig: Layering Alphabet Edgelits dies, Stitched framelits, Aquapainter, paper snips

Wil je ook deze of een andere kaart maken? Stuur me dan een bericht voor het volgen van een workshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *